Alweer 30 jaar
hét adres in Rijssen
en omstreken

Vragen of afspraak maken?

0548 – 518503

Tegelzetters

Tegelzetters

Wij verzorgen uw tegelwerk met eigen vakmensen. Ons team ervaren tegelzetters maken uw tegelvloer of betegelen uw badkamer en keuken. Snel, vakkundig en met de grootste zorg voor uw woning. Wij doen meer dan alleen tegelzetten. Wij verzorgen ook het demonteren en verwijderen van uw huidige vloer of badkamer. En bouwen deze weer volledig op. Wanden plaatsen, stucwerk en de complete montage van uw sanitair en badkamer. Wij maken het allemaal. U heeft bij onze altijd een vast aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw project. Wel zo handig en geen onnodige vertraging.

  • mozaïek tot XXL tegels
  • wandtegels
  • egaliseren
  • renovatie
  • sloopwerk
  • specievloeren
  • productkennis

Van huis uit zijn wij een tegelzet bedrijf en ruim 30 jaar actief in de regie en realiseren inmiddels ook tegelwerk van grote projecten. Door onze ruime praktijkervaring kunnen wij u goed adviseren en begeleiden. We tackelen nagenoeg alle mogelijke ongewenste situaties die zich tijdens de bouw kunnen voordoen.

Advies op maat

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw tegelwerk en alle praktische zaken waar u rekening mee moet houden. U vindt in onze showroom een grote en actuele tegelcollectie en op de eerste etage kunt u sanitair bekijken van bekende merken. Na uw keuze maken wij een maatwerk offerte die wij met u bespreken en toelichten. Indien gewenst komen we eerst bij u langs om in te meten of bijzondere situaties te bekijken. In overleg met u of uw aannemer maken wij de planning voor de werkzaamheden. Wij regelen alle zaken omtrent vervoer en logistiek van het materiaal. Bij Dannenberg staat kwaliteit en snelheid centraal, daar kunt u op rekenen.

Inspiratie en hulp bij kiezen

Wij beschikken in onze showroom over een XXL beeldscherm waar u al onze tegels digitaal kunt bekijken en met elkaar combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo maakt u eenvoudig de juiste tegelkeuze en kunt u zich laten inspireren door de vele sfeerfoto’s.