Alweer 30 jaar
hét adres in Rijssen
en omstreken

Vragen of afspraak maken?

0548 – 518503


VTWONEN NAZOMER ACTIE

Vtwonen nazomer actie bij Dannenberg Tegelwerken. Profiteer van de vtwonen tegels aanbieding ‘After summer specials’  van 15 september t/m 30 november 2020. Je ontvangt bij aankoop van minimaal 45 m2 van de geselecteerde actietegels een vtwonen kadokaart t.w.v. € 300,- 

vtwonen nazomer actie: keuze uit 4 gevarieerde series

Tijdens de Vtwonen nazomer actie profiteer je bij aanschaf van de tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Vier prachtige tegelseries die op elke plek in je huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl je ook kiest: de tegels zijn overal toepasbaar. Je kunt kiezen uit de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold, het klassieke marmerpatroon van de serie Classic óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs.

Serie Composite: stonelook

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Ook leverbaar in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

In 3 verschillende grijstinten

     


Serie Classic: marmerlook

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje.
In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect.
Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

In 6 klassieke marmerlooks

   

    

bekijk alle maten en uitvoeringen >


Serie Mold: betonlook

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een groot formaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust komt.

In 4 robuuste betonlooks

     

bekijk alle maten en uitvoeringen >


Serie Blancs: houtlook

Een nieuwe houtlook serie in twee kleuren verkrijgbaar in echte plankformaat van 25×150 cm.

VTWONEN NAZOMER ACTIE

!n 2 houtlooks : Natural en Smoked Oak

VTWONEN NAZOMER ACTIE

VTwonen nazomer actie: gratis shoptegoed in de vtwonen shop

Maak je nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer dus helemaal af met de leuke items uit de vtwonen shop! In deze online woonwinkel boordevol inspiratie vind je een groot aanbod voor je interieur. Met het gratis shoptegoed kun je dus kiezen uit de leukste woonitems om je huis helemaal af te maken. Meer weten over deze Vtwonen nazomer actie ? Kom dan langs bij Dannenberg Tegelwerken in onze vernieuwde showroom of bekijk hier de actievoorwaarden.