Douglas & Jones Province

Ga voor een authentieke vloer met Douglas & Jones Province. De robuuste natuursteenlook tegels zorgen voor een tijdloze uitstraling overal in huis. De  prachtige texturen en onregelmatige fossiele insluitingen van gesteente verschillen per tegel en zorgen voor een gevarieerde vloer of wand. De subtiele kleurnuances maken deze keramische tegel helemaal af. Vier moderne kleuren vormen de perfecte basis voor uw interieur. Kies voor een XXL tegel of maak een Romaans legverband met de modulaire formaten voor echte kasteelvloer. 

Province

4 kleuren
4 formaten
modulair
wand en vloer
natuursteenlook

Kleuren

Beige
Taupe
Grey
Dark

 

Formaten

60×60
40×80
80×80
60×120

Douglas & Jones

Meer Douglas & Jones tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de steenlook serie Douglas & Jones Province

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Douglas & Jones Province.

Beige

Province
Beige
80×80
Province
Beige
 60×120

Taupe

Province
Taupe
 80×80
Province
Taupe
60×60
Province
Taupe
 40×80 en 60×120

Grey

Province
Grey
80×80
Province
Grey
 60×60
Province
Grey
 40×80

Dark

Province
Dark
 80×80

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!