Porcelanosa Dubai

Porcelanosa Dubai is een uitbundige wandtegel met een mozaïek van kleine hexagonaal tegeltjes. Een echt 3d effect omdat de tegeltjes een beetje uitsteken en zorgen voor een onregelmatige oppervlakte. De reflectie van licht zorgt voor een geweldig effect op de wand. Echt een sieraad in huis. De tegels zijn verkrijgbaar in wit en twee exclusieve metaallooks in brons en zilver. U moet deze tegel echt zelf gezien hebben. Kom langs, ze staan voor u klaar.

Dubai

3 Kleuren
2 Formaten
Wandtegel
3D effect

Dubai

White
Siver
Bronze

Kom naar de showroom voor exclusieve wandtegel Porcelanosa Dubai

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Dubai.

White-Silver-Bronze

Porcelanosa Dubai
White
13×39 en 33,3×100
Porselanosa Dubai
Silver
13×39 en 33,3×100
Bronze
13×39 en 33,3×100

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!