Porcelanosa Ferroker

Porcelanosa Ferroker is een hoogwaardige keramische tegel die de uiterlijke eigenschappen van metalen feilloos weergeeft. De kleurschakeringen en texturen van geoxideerd staal geven de ruimte een stoere en tijdloze uitstraling. De texturen zijn op elke tegel verschillende, waardoor een gevarieerd geheel ontstaat. Mooi op de vloer, maar ook zeker bijzonder op de wand. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 metaalsoorten ijzer, aluminium en platina. De serie Ferroker omvat 2 formaten. 

Ferroker

3 Kleuren
2 Formaten
Metaallook

Kleuren

IJzer
Aluminium
Platina

 

Kom naar de showroom voor exclusieve vloertegel Porcelanosa Ferroker

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Ferroker.

Aluminium en Platina

Platino
60×60
Alluminio
60×60

Ijzer

Ferroker
60×60
Porcelanosa Ferroker
Ferroker
60×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!