vtwonen Villa

vtwonen Villa is een compacte serie tegels mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Met 2 mooie metallic tinten voor een stralende blikvanger aan de wand. Kom ze bekijken in onze showroom en ga aan de slag met kleur. De kleine wandtegels van 13×13 cm zorgen voor een bijzonder accent op de wand, maar zijn ook geschikt om te verwerken op een tafelblad. De handvorm tegeltjes hebben licht gekartelde randen voor een hippe look. De tegels zijn goed te combineren met de gehele vtwonen tegelcollectie. En natuurlijk zijn deze keramische tegels eenvoudig te reinigen.

Villa

4 kleuren
1 formaat
glans
mat
metallic

Kleuren

Pink
Army Green
Platinum Metallic
Dark Gold Metallic

Formaat

13×13

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.  

Kom naar de showroom voor de gekleurde wandtegels vtwonen Villa

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Villa.

Pink

vtwonen Villa
Villa
Pink mat
13×13
Villa
Pink glans
13×13

Army Green

vtwonen Villa
Villa
Army Green mat
13×13
Villa
Army Green glans
13×13

Platinum Metallic - Dark Gold Metallic

vtwonen Villa
Villa
Platinum Metallic
13×13
vtwonen Villa
Villa
Dark Gold Metallic
13×13

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!