Italgraniti tegels 

Italgraniti is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige keramische tegels uit het hart van de Italiaanse keramiek regio. De tegels voldoen aan de hoogste technische vereisten en op esthetisch vlak behoren ze tot de topklasse. De series onderscheiden zich door een verfijnde afwerking en subtiele kleurnuances. De tegelseries  van Italgraniti zijn met recht een aanwinst voor uw woning. Kom ze bekijken in onze showroom. 

Gevarieerde series 

U kunt bij ons een selectie van de mooiste series van Italgraniti bekijken. De collectie omvat  prachtige series geïnspireerd op natuursteen. De hoge kwaliteit tegels vormen de basis voor ieder interieur. Italiaans design gecombineerd met het gemak van keramiek. Onderhoudsvrij en geschikt voor vloerverwarming.

Haal de natuur in huis

Met gevoel voor de laatste woontrends en stijlen zijn de series uitgevoerd in verschillende natuursteen soorten. Marmer, leisteen, kalsteen en vele ander soorten gesteente feilloos nagebootst. Prachtige kleurnuances, subtiele texturen en uiterlijke eigenschappen prachtige weergegeven. 

Vloer én wand

De tegels uit de Italgraniti  collectie kunnen worden toegepast op de wand en vloer. De meeste series omvatten ook decoratieve wandtegels. Muretto’s, mozaïeken en gebogen strips, u kunt ze allemaal vinden in deze boeiende collectie van Italiaanse bodem.

Kom langs voor de prachtige collectie Italgraniti tegels

In onze ruime showroom in Rijssen kunt u de tegelcollecties bekijken van Hollandse bodem. Douglas & Jones, vtwonen en Piet Boon tegels. Stuk voor stuk topcollecties samengesteld met gevoel voor design en inrichting. De tegels kunt u bezichtigen in opstellingen, grote vloervlakken en wandpanelen. De collecties omvatten diverse formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En altijd voor de beste prijs, dus bij Dannenberg slaagt u altijd. Bekijk onder alle series van Douglas & Jones. 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!