Porcelanosa Mystic

Porcelanosa Mystic is een fraaie tegel serie gebaseerd op de uiterlijke kenmerken van natuursteen. Oeroud gesteente naadloos nagebootst met hoogwaardig keramiek. De lichte structuren, fossiele insluitingen en lichte aderen zorgen voor een gevarieerde en natuurlijke uitstraling op de vloer en wand. Elke tegels heeft een eigen unieke tekening voor een natuurgetrouwe weergave. Combineer deze XXL tegels met de bijpassende decortegels voor de wand en geniet van een geweldige look overal in huis. De tegels zijn verkrijgbaar in twee rustieke grijstinten die overal bij passen. Mooi voor nu, maar ook heel handig als u eens van meubilair wilt veranderen. Kom langs voor deze tijdloze tegelserie en we helpen u graag op weg met unieke combinaties die u niet vaak elders zult treffen. 

Mystic

2 Kleuren
3 Formaten
Natuursteenlook
Mozaiëk
Decor

Kleuren

Beige
Grey

Formaten

80×80
120×120
60×150 

Kom naar de showroom voor de serie Porcelanosa Mystic

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Mystic.

Beige

Porcelanosa Mystic
Beige
120×120
Beige
80×80
Beige
60×150
Porcelanosa Mystic
Mosaico Beige
60×150
Decor Beige
60×150

Grey

Porcelanosa Mystic
Grey
120×120
Grey
80×80
Grey
60×150
Mosaic Grey
60×150
Decor Grey
60×150

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!