Douglas & Jones Woodland

Douglas & Jones Woodland is een compacte houtlook tegelserie van Hollandse bodem. De tegels hebben een echt plankformaat en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Elke tegel heeft zijn eigen unieke print en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave zoals een houten parketvloer. Maar dan wel met de voordelen van keramiek. Vocht, vuil en vlekken krijgen geen kans, dus zijn de tegels ook mooi om te gebruiken in de badkamer en keuken. Er is keuze uit vijf verschillende houtsoorten, met elk zijn eigen kleur en texturen. Ga voor de warme en natuurlijke uitstraling van hout en geniet van het gemak van keramiek. De tegels zijn ook prima te combineren met vloerverwarming.

Woodland

5 kleuren
1 formaat
houtlook

Kleuren

Arena
Ambar
Honey
Tabacco
Bark

Formaat

25×150

Douglas & Jones

Meer Douglas & Jones tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de houtlook serie Douglas & Jones Woodland

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Douglas & Jones Woodland.

Woodland

Woodland
 Arena
25×150
Woodland
 Ambar
 25×150
Woodland
 Honey
 25×150
Woodland
 Tabacco
 25×150
Woodland
 Bark
25×150

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!