Porcelanosa Laurent

Porcelanosa Laurent is een stijlvolle marmerlook tegel voor de wand. De tegels is niet van echt marmer te onderscheiden en elke tegel heeft een eigen uniek patroon. De kenmerkend gekleurde aders, vormen een uitbundige uitstraling op de wand. Luxe en comfort met deze hoogwaardige keramische tegels. En wilt u meer met de wand doen? Er is ook een speciale Bookmatch uitvoering met een speels repeterend patroon in de tegel, voor een heel bijzonder effect. De tegels zijn verkrijgbaar in een matte en glans uitvoering. Kom deze unieke XXL tegels bekijken in onze showroom.

Laurent

2 Kleuren
1 Formaat
Mat
Glans

Kom naar de showroom voor de marmerlook tegels Porcelanosa Laurent

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Laurent.

Laurent en Laurent Bookmatch

Porcelanosa Laurent
Laurent Glans
59,6×150
Porcelanosa Laurent
Laurent Matt
59,6×150
Porcelanosa Laurent
Laurent Bookmatch Glans
59,6×150
Laurent Bookmatch Mat
59,6×150

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!