Porcelanosa Lucerna

Porcelanosa Lucerna is een robuuste natuursteenlook serie in twee kleuren. Fijne texturen en kleurschakeringen zijn feilloos nagebootst met keramiek. Witte kalksteen aderen en onregelmatige insluitingen zorgen voor de finishing touch. Geen tegel is hetzelfde en dat ziet u direct! De vloer of wand oogt levendig en verveelt dus nooit. De neutrale grijstinten vormen de perfecte basis overal in huis en laten zich prima combineren met vele woonstijlen en interieurs. Voor een extra decoratief accent op de wand omvat de serie een bijpassende decortegel. Deze tegel toont een subtiel lijnenspel in reliëf en is uitgevoerd in een robuust XXL formaat. Ga voor klasse en gemak met de hoogwaardige tegels van Porcelanosa. Ze staan voor u klaar in onze showroom.

Lucerna

2 Kleuren
3 Formaten
Wand en vloer
Natuursteenlook
Decor 

Kleuren

Acero
Silver

 

Formaten

60×60
120×120
45×120

Kom naar de showroom voor de serie Porcelanosa Lucerna

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Lucerna.

Acero

Porcelanosa Lucerna
Acero
120×120
Acero
60×60
Decor Acero
45×120

Silver

Porcelanosa Lucerna
Silver
120×120
Silver
60×60
Porcelanosa Lucerna
Decor Silver
45×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!