Rivièra Maison PVC Long Island

Ga voor klasse en gemak met Rivièra Maison PVC Long Island. Een aansprekende collectie pvc vloerdelen geïnspireerd op houtkleuren en zandkleuren van Long Island. Geclassificeerd als de meest uitgebalanceerde pvc vloeren die de realiteit van hout perfect nabootsen. De verfijnde eikenhouten optie met prachtige nerven en voelbare textuur, afgewerkt met een speciale, ultramatte afwerking, maakt de Rivièra Maison Long Island de meest elegante pvc vloer op de markt. De vloeren van Rivièra Maison zijn ‘full options’ oftewel alles is gedaan om de kwaliteit en uitstraling op het hoogste niveau te krijgen. Kom langs om deze collectie pvc vloertegels te bekijken.

Long Island 

6 kleuren
1 formaat
2x Keramische laklagen
UV protector & anti-scratch
Dryback legsysteem
(te verlijmen)

Kleuren

Hempstead
Long Beach Sand
Bayville Wood
Gibson Beach

Riverside Oak
Montauk Dark

Formaten

152,4 x 23 cm
dikte 2,5 mm
 

Rivièra Maison

Meer van ons assortiment Rivièra Maison bekijken? We hebben een uitgebreide collectie voor u klaar staan

Kom naar de showroom voor Rivièra Maison PVC Long Island

In onze showroom in Rijssen kunt u Rivièra Maison Long Island pvc tegels bekijken en combineren. Een natuurgetrouwe en authentieke collectie met diverse houtsoorten en kleuren. We hebben ook een ruime collectie keramische tegels met een houtlook structuur in voor u klaarstaan. Kom langs en we helpen u graag op weg met een helder advies en bekijken alle mogelijkheden voor uw project. Indien u wilt kunnen we ook de vloer voor u maken overal in huis. Ervaren vakspecialisten met het snel en vakkundig. 

Hempstead

Hempstead House is geconstrueerd aan de Noordkust van Long Island in 1912. De kleur van dit uitzonderlijke landgoed diende als inspiratie voor de Hempstead Grey.

Long Beach Sand

Het prachtige Long Beach strand heeft bijgedragen aan het ontwerp van deze verfijnde vloer, die u het ultieme Long Beach gevoel laat beleven.

Bayville Wood

In Bayville’s Cedar Creek, bevindt u zich in harmonie met de natuur. Bayville Wood creëert een natuurlijke basis voor uw interieur.

Gibson Beach

Aan het prachtige zandstrand van de Hamptons heerst een serene rust dankzij de schitterende natuurtinten. Deze kleuren zijn vertaald naar de Gibson Beach.

Riverside Oak

Riverside is een waterrijk natuurgebied gelegen op Long Island, waar de majestueuze eikenbomen de leiding hebben. De Riverside Oak is een symbool van ongerepte natuurlijke schoonheid en stijlvolle elegantie.

Montauk Dark

Aan het uiterste puntje van Long Island staat sinds 1796 de vuurtoren van Montauk. Het donkere, verweerde hout van het huis van de torenwachters was de inspiratie voor de Montauk Dark. Dit geeft uw basis een stijlvolle, warme en elegante uitstraling.