Vanhuus tegels

De tegels van Vanhuus bieden niet alleen duurzaamheid en onderhoudsgemak, maar ook een uitgebreide variatie  aan stijlen, kleuren en texturen. Of u nu een moderne, minimalistische uitstraling of een klassiek, rustiek gevoel wilt creëren, er is altijd een keramische tegel die aan uw esthetische voorkeuren voldoet. Ze kunnen worden gekozen in talloze patronen en formaten, waardoor u eindeloze ontwerpmogelijkheden heeft om uw persoonlijke stempel op uw interieur te drukken. Exclusief verkrijgbaar in de regio bij Dannenberg Tegelwerken.

Vanhuus tegels

30 kleuren
3 looks
modulair
wand en vloer

Looks

Natuursteenlook
Betonlook
Houtlook

Formaten 

7×120        
20×120
30×60
30×120
30×180

 


60×60
60×120
80×80
90×90

Tegel collectie

Meer  tegels bekijken uit onze collectie bekijken? We hebben nog meer fraaie betonlook, metaallook,  marmerlook, houtlook en natuursteenlook tegels voor u klaar staan

Kom naar de showroom voor Vanhuus tegels 

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete collectie Vanhuus tegels bekijken en combineren. Een moderne collectie keramische tegels in diverse looks, kleuren en formaten. Wat u ook mooi vindt, u vindt het in deze collectie. Tegels voor de wand en vloer voor elke ruimte in huis. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom.