vtwonen Shapes

vtwonen Shapes is een kleurrijke tegelserie voor de wand. De slanke en glanzende wandtegels zorgen voor een verrassend effect op de wand. De tegels zijn verkrijgbaar in een tweetal uitvoeringen: een rechthoek en een variant met afgeronde hoeken. Beiden zorgen voor een frisse en stijlvolle bekleding van de wand en zijn overal in huis te gebruiken. De moderne kleuren geven de wand een warme en decoratieve uitstraling en zijn ook prima onderling te combineren. Zet ze staand, leg ze dwars of maak een speels patroon met deze toppers van vtwonen. 

Shapes

6 kleuren
1 formaat
glans

Kleuren

Vapor
Greige
Mint Grey
Olive
Toffee
Titanium Blue

Formaat

7,5×30

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.  

Kom naar de showroom voor de prachtige serie vtwonen Shapes

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Shapes.

Vapor

Shapes
Vapor Round glans
 7,5×30
Shapes
Vapor glans
 7,5×30

Greige

Shapes
Greige Round glans
 7,5×30
Shapes
Greige glans
 7,5×30

Mint Grey

Shapes
Mint Grey Round glans
 7,5×30
Shapes
Mint Grey glans
 7,5×30

Olive

Shapes
Olive Round glans
 7,5×30
Shapes
Olive glans
 7,5×30

Toffee

Shapes
Toffee Round glans
 7,5×30
Shapes
Toffee glans
 7,5×30

Titanium Blue

vtwone Shapes
Shapes
Titanium Blue Round glans
 7,5×30
Shapes
Titanium Blue glans
 7,5×30

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!