vtwonen Shapes

Vtwonen Shapes is een nieuwe tegelserie voor de wand. De stijlvolle Shapes zorgen voor een verrassende toevoeging voor het bekleden van wanden. De moderne kleuren geven de wand een warme en decoratieve uitstraling. De slanke en glanzende wandtegels zijn langwerpig en er is een variant met afgeronde hoeken. De hippe tegels kunnen liggend en staand worden gebruik of gecombineerd. Ga voor een speels effect op de wand met de serie Shapes. Een echte eyecatcher overal in huis! Kom langs en we helpen u graag verder met leuke kleurcombinaties in diverse legpatronen.

Shapes

6 Kleuren
1 Formaat
Glans

Kleuren

Vapor
Greige
Mint Grey
Olive
Toffee
Titanium Blue

Formaat

Serie Shapes bestaat uit een rechthoek en een rechthoek met ronde hoeken in:

7,5×30

 

Kom naar de showroom voor de prachtige serie vtwonen Shapes

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Shapes.

Vapor

vtwone Shapes
Shapes
Vapor Round glans
 7,5×30
Shapes
Vapor glans
 7,5×30

Greige

Shapes
Greige Round glans
 7,5×30
Shapes
Greige glans
 7,5×30

Mint Grey

vtwone Shapes
Shapes
Mint Grey Round glans
 7,5×30
Shapes
Mint Grey glans
 7,5×30

Olive

Shapes
Olive Round glans
 7,5×30
vtwone Shapes
Shapes
Olive glans
 7,5×30

Toffee

Shapes
Toffee Round glans
 7,5×30
Shapes
Toffee glans
 7,5×30

Titanium Blue

vtwone Shapes
Shapes
Titanium Blue Round glans
 7,5×30
Shapes
Titanium Blue glans
 7,5×30

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!