vtwonen Marrakesh

vtwonen Marrakesh wandtegels voor een stijlvolle look op de wand! De fijne slanke tegels kunnen zowel liggend als staand worden gebuikt, maar ook leuk om een visgraat mee te maken. De handgevormde tegels zijn verkrijgbaar in matte, glanzende én een bijzondere metallic uitvoering en staan garant voor een bijzonder accent op de wand. Maak uw eigen speelse twist en combineer mat, glans en verschillende kleuren! Kom langs en we helpen u graag verder met leuke combinaties. Kleurrijk design van Hollandse bodem.

Marrakesh

6 kleuren
1 formaat
mat en glans
metallic

Kleuren

Nieve
Seagreen
Army Green
Ocean Blue
Bronze
Antracite

Format

6,5x 40

vtwonen 

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

Kom naar de showroom voor de slanke wandtegels vtwonen Marrakesh

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Marrakesh

Nieve

Marrakesh
Nieve Mat
6,5×40
Marrakesh
Nieve Glans
6,5×40

Seagreen - Army Green

Marrakesh
Seagreen Glans
 6,5×40
Marrakesh
Army Green Glans
 6,5×40

Ocean Blue

Marrakesh
Ocean Blue Mat
 6,5×40
Marrakesh
Ocean Blue Glans
 6,5×40

Bronze Mat

Marrakesh
Antracite Mat
 6,5×40

Antracite

Marrakesh
Antracite Mat
 6,5×40
Marrakesh
Antracite Glans
 6,5×40

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!