Porcelanosa Butan

Porcelanosa Butan is een strakke vloertegel met een subtiel betonlook design. Een geraffineerde tegel met rustige texturen geven de ruimte een prachtige uitstraling. De bijpassende decoratieve wandtegels uit de serie Butan zorgen voor een bijzonder effect element in de ruimte. De decortegels zijn verkrijgbaar in een mix van verschillende patronen. De tegels zijn verkrijgbaar in wit en beige in twee formaten. 

Butan

2 Kleuren
2 Formaten
Decor mix
3D effect

Butan

Beige
Wit

 

Kom naar de showroom voor de serie Porcelanosa Butan

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Butan.

Wit

Porcelanosa Butan Bone
Bone
60×60
Porcelanosa Butan Bone
Bone
45×120

Beige

 Arena
45×120
 Caliza
45×120

Decor

 Bombay
60×60
 Spiga
45×120
 Acero
45×120
 Bone
45×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!