Dutch design met Piet Boon tegels

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots haar tegelcollectie: Piet Boon by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de Piet Boon collectie een harmonieus geheel. U kunt bij ons exclusief in de regio de complete collectie Piet Boon tegels bekijken. 

Piet Boon

4 looks
16 formaten
wand en vloer
mozaïek
mat
soft
XXL formaten

Looks

Marmer
Beton
Natuursteen
Metaal

Formaten

5×20
30×30
30×60
40×80
60×60
80×80
120×120

Nieuw: COAST Tile

Nieuw in de Piet Boon collectie: Coast Tile. Prachtige XXL tegels met subtiele texturen in moderne  tinten.

Topcollecties van Hollandse bodem

In onze ruime showroom in Rijssen kunt u meer tegelcollecties bekijken van Hollandse bodem. We hebben de complete collectie van Douglas & Jones, vtwonen en Piet Boon in huis. Stuk voor stuk topcollecties samengesteld met gevoel voor design en inrichting. De tegels kunt u bezichtigen in badkamer opstellingen, op grote vloervlakken en in overzichtelijke wandpanelen. De collecties omvatten diverse formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En altijd voor de beste prijs, dus bij Dannenberg slaagt u altijd.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!