Douglas & Jones tegels – Masters of home design

Douglas & Jones tegels is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Focus op innovatie, met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Onze eigen Douglas & Jones collecties in combinatie met die van onze exclusieve partnerships vtwonen, Mosa en Studio Piet Boon bieden een omvangrijk tegelassortiment, ontworpen door topdesigners van eigen bodem.

Gevarieerde series 

U kunt bij ons de complete collectie van Douglas & Jones bekijken. De collectie omvat 10 unieke series met ieder haar eigen thema en stijl. De hoge kwaliteit tegels vormen de basis voor ieder interieur. Design gecombineerd met het gemak van keramiek. Onderhoudsvrij en lekker comfortabel met vloerverwarming..

Moderne looks in XXL formaten

Met gevoel voor de laatste woontrends en stijlen zij de series ingedeeld in tegellooks. Betonlook, cementlook, metaallook, natuursteenlook en steenlook. Voor iedere stijl en budget is er wel een tegel te vinden. Kom langs in onze showroom en bekijk welke look het beste past bij uw woonwensen.

Vloer én wand

De tegels in de Douglas & Jones collectie omvatten wand en vloertegels. De meeste series hebben ook bijpassende tegels in dezelfde kleuren. Muretto’s, mozaïeken en gebogen strips, u kunt ze allemaal vinden in deze boeiende collectie van Hollandse bodem

Exclusief in de regio! Kom langs voor de prachtige collectie Douglas & Jones tegels

In onze ruime showroom in Rijssen kunt u de tegelcollecties bekijken van Hollandse bodem. Douglas & Jones, vtwonen en Piet Boon tegels. Stuk voor stuk topcollecties samengesteld met gevoel voor design en inrichting. De tegels kunt u bezichtigen in opstellingen, grote vloervlakken en wandpanelen. De collecties omvatten diverse formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En altijd voor de beste prijs, dus bij Dannenberg slaagt u altijd. Bekijk onder alle series van Douglas & Jones. 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!