Mooimakers van Hollandse bodem

Vtwonen tegels omvatten prachtige tegelseries van Hollandse bodem die u bij ons kunt bekijken in onze vernieuwde showroom. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

vtwonen

17 series
6 looks
16 formaten
wand en vloer
modulair
mozaïek
muretto
decoratief

Looks

marmer
beton
houtlook

natuursteen
metaal
terrazzo

Formaten

5×20
30×30
30×60
40×80
60×60
80×80
60×120

Altijd de laatste trends  

De tegelcollectie van vtwonen wordt doorlopend aangevuld met de laatste trends. Met gevoel voor design en inrichting geven de tegels elke ruimte een geweldige look. 

Kom langs voor de prachtige collectie vtwonen tegels

In onze ruime showroom in Rijssen kunt u de tegelcollecties bekijken van Hollandse bodem. Douglas & Jones, vtwonen en Piet Boon tegels. Stuk voor stuk topcollecties samengesteld met gevoel voor design en inrichting. De tegels kunt u bezichtigen in opstellingen, grote vloervlakken en wandpanelen. De collecties omvatten diverse formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En altijd voor de beste prijs, dus bij Dannenberg slaagt u altijd. Bekijk onder alle series van Douglas & Jones. 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!