Mooimakers van Hollandse bodem

Vtwonen tegels omvatten prachtige tegelseries van Hollandse bodem die u bij ons kunt bekijken in onze vernieuwde showroom. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

Altijd de laatste trends  

De tegelcollectie van vtwonen wordt doorlopend aangevuld met de laatste trends. Met gevoel voor design en inrichting geven de tegels elke ruimte een geweldige look. Kom langs om ze te bekijken.

vtwonen tegels voor de perfecte basis

Met gevoel voor de laatste woontrends en stijlen. De tegels zijn gevarieerd en voor ieder toepassing en smaak is er wel een tegel te vinden. Kom langs in onze showroom om de Hollandse collectie design tegels te bekijken.. 

Vloer én wand

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen u graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Exclusief in de regio! Kom langs voor de prachtige collectie vtwonen tegels

In onze ruime showroom in Rijssen kunt u de tegelcollecties bekijken van Hollandse bodem. Douglas & Jones, vtwonen en Piet Boon tegels. Stuk voor stuk topcollecties samengesteld met gevoel voor design en inrichting. De tegels kunt u bezichtigen in opstellingen, grote vloervlakken en wandpanelen. De collecties omvatten diverse formaten, uitvoeringen, kleuren en looks. En altijd voor de beste prijs, dus bij Dannenberg slaagt u altijd. Bekijk onder alle series van vtwonen. 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!