Alweer 30 jaar
hét adres in Rijssen
en omstreken

Vragen of afspraak maken?

0548 – 518503


vtwonen tegels

Ontdek bij ons de complete collectie vtwonen tegels. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren.Kortom je kunt ze naar hartenlust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Geschikt voor vloerverwarming op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de speelse dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzondere uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken. Onderstaande de nieuwste uitbreiding van de vtwonen tegel collectie.

Nieuw: Scrape

Nieuw de serie Scrape. Deze maakt van elke vloer dé ster van je huis. Met deze tegelserie creëer je het doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’, maar dan net zo kras- en slijtvast als alle andere tegels uit de veelzijdige collectie. Een bijzondere twist maak je door de vier formaten met elkaar te mixen in wildverband. Of ga voor één formaat voor een stoere, industriële uitstraling. In vier tinten laat de serie Scrape niet alleen je vloer, maar ook je wanden stralen.

vtwonen Scrape

Nieuw: Marbel

De Marble is een ware klassieker in een modern jasje. In een matte, natuurlijke kleurschakering zorgt deze tegel voor een bijzonder marmereffect. Het formaat van de kleine, rechthoekige tegels geeft een speels effect. Elke tegel heeft zijn eigen unieke adering, wat garant staat voor een levendige uitstraling. Subtiel, maar toch heel bijzonder.

vtwonen Marble

Nieuw: Woodstone

De serie Woodstone,  een natuurgetrouwe houtserie met een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen. Verder leverbaar in vijf kleurtinten, die zorgen voor een levendig effect op wand en vloer. De warmte van hout met de voordelen van keramische tegels. dat voelt goed. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd.

vtwonen tegels Wodstone

Mold

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen.

vtwonen Mold

Villa

De serie Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En in de mooie  metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

vtwonen villa

Hormigon

De serie Hormigon is de nieuwe ‘klassieker’ onder de tegels. De perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage tintje. In drie stoere uni kleuren + vijf bijzondere ton-sur-ton dessins voor speelse combinaties. Kies je eigen unieke ontwerp.

vtwonen Hormigon

Neo

De serie Neo, verkrijgbaar in groot en klein formaat, in uni en dessins. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie. Door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken.

vtwonen Neo

Loft

De serie Loft is een prachtige, neutrale serie in betonlook met een industrieel karakter. Om verliefd op te worden, deze stoere, stijlvolle tegels in drie tinten. Strak, maar ook erg sfeervol. Ook leverbaar in patroon Block, wissel deze eens af voor een bijzonder accent op de wand.

vtwonen Loft

Serie Mediterranea

De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

vtwonen Mediterranea

Daarnaast uit de vtwonen collectie, de serie:

  • Factory, smaakvolle kleurnuances in drie tinten
  • Dunes, verkrijgbaar in XXL-formaat en in plankafmetingen
  • Square, XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen
  • Marwood, een verfijnde houtserie in vier fraaie, natuurlijke tinten
  • Composite, een klassieke tegelserie met een moderne twist

Download hier de nieuwste vtwonen huiscollectie brochure

PDF download