GLAZE Tile

Piet Boon GLAZE Tile dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. De slanke hoogglans tegels zijn prima geschikt voor het maken van verschillende legpatronen. Rechtop, staand, geblokt of een visgraat, het is allemaal mogelijk met deze fraai artisanale wandtegels. De tegels hebben elke een eigen print en kleurtint voor een bijzonder en stijlvol effect op de wand. Leuk voor de keuken, maar ook prima om te gebruiken in de badkamer of werkkamer. Ga voor iets bijzonders met deze prachtige serie van topontwerper Piet Boon.

Glaze Tile

6 Kleuren
1 Formaat
Glans

Kleuren en Formaten

White
Greige
Musk
Green
Blue
Black


Alle tegels in 6×24

Kom naar de showroom voor de wandtegels Piet Boon GLAZE Tile

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle series van Piet Boon bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van vtwonen en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie GLAZE Tile. 

White-Greige-Musk

piet boon glaze tile
Glaze Tile
White
6×24
Glaze Tile
Greige
6×24
piet boon glaze tile
Glaze Tile
Musk
6×24

Green-Blue-Black

Glaze Tile
Green
6×24
piet boon glaze tile
Glaze Tile
Blue
6×24
piet boon glaze tile
Glaze Tile
Black
6×24

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!