SAND Tile

Piet Boon SAND Tile is een prachtige tegel die de uiterlijke kenmerken van natuursteen exact weerspiegelt. De zandkleurige tegels hebben elk een eigen patroon voor een gevarieerde en natuurgetrouwe vloer. De lichte vloer met subtiele texturen en kleurnuances vormen een prima basis voor elk interieur. De tegel is leverbaar in 2 grote formaten van 80×80 en 120×120 cm.  Kom deze serie zelf bekijken onze showroom, ze staan voor u klaar. Deze serie is ook heel geschikt om te combineren met ander tegels uit het kleurenpallet van de Piet Boon tegelcollectie.

Sand Tile

1 kleur
2 formaten
steenlook

 

Kleur

Beige

Formaten

80×80
120×120

Piet Boon

Meer prachtige Piet Boon tegels bekijken van Hollandse bodem? Bekijk hier de complete collectie.

Kom naar de showroom voor de natuursteenlook Piet Boon SAND Tile

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle series van Piet Boon bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van vtwonen en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie SAND Tile.

Beige

Sand Tile
Beige
120×120
Sand Tile
Beige
80×80

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!