GIANT Tile

Piet Boon GIANT TILE is een compacte serie in drie stijlvolle kleuren. De subtiele kleurschakering en fijne texturen verschillen per tegel en zorgen voor een levendige vloer of wand. De elegante tegels vallen op door zijn geweldige formaat van 120×120 cm. Maar ook door de dikte van de tegel van slechts 6 mm. De kleuren zijn prima te gebruiken bij diverse woonstijlen en meubilair en vormen een stijlvolle basis van elke ruimte in huis. Kom ze bekijken in onze showroom en ga voor groot. 

Giant Tile

3 kleuren
1 formaat
XXL

 

Kleuren

White
Beige
Grey

Formaat

120×120

Piet Boon

Meer prachtige Piet Boon tegels bekijken van Hollandse bodem? Bekijk hier de complete collectie.

Kom naar de showroom voor de serie Piet Boon GIANT Tile

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle series van Piet Boon bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van vtwonen en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie GIANT Tile.

White-Beige-Grey

Giant Tile
White
120×120
Giant Tile
Beige
120×120
Giant Tile
Grey
120×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!