-Tegels en sanitair-

Showroom Dannenberg Tegelwerken

In de overzichtelijke showroom van Dannenberg Tegelwerken kunt u een ruime collectie wand- en vloertegels bekijken. We werken uitsluitend met hoogwaardige keramische tegels van gerenommeerde merken. Voor elke woonstijl en budget hebben we de juiste tegels voor u klaar staan. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten en in ingericht badkameropstellingen. Door de gehele showroom kunt u tegels bekijken op grote vloervlakken voor een nog betere indruk van de tegels. 

Exclusief bij Dannenberg: tegelcollecties van Hollandse bodem van vtwonen, Piet Boon en Douglas & Jones

In onze showroom hebben we de complete tegelcollectie van vtwonen, topontwerper Piet Boon en design tegels van Douglas & Jones voor u klaar staan. U kunt de tegels bekijken op grote vloer- en wandvlakken, opstellingen met sanitair en in overzichtelijke tegelkasten. Exclusief in de regio en stuk voor stuk prachtige vormgegeven tegels in vele kleuren en looks. Betonlook, metaallook of natuursteenlook, we hebben ze allemaal in huis. Tijdloze en hoogwaardige wand- en vloeroplossingen van Hollandse bodem.

Tegels & sanitair

In onze vernieuwde showroom kunt u tegels bekijken in badkameropstellingen voorzien van sanitair. U kunt tegels combineren met een modern en actueel aanbod sanitair en badkamermeubels van de beste merken. Kranen, hoofddouches, wastafels en spiegels we hebben ze voor u klaar staan in verschillende kleuren en  uitvoeringen.

Digitale ondersteuning voor de beste tegelkeuze

Op een groot 4k scherm in onze showroom kunt u digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt u samen met de fysieke tegels een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. U kunt ook thuis tegels combineren, ideeën opdoen en veel sfeerfoto’s bekijken. Bekijk en combineer onze tegels met de Tegelviewer.

U vindt het allemaal in de showroom van Dannenberg Tegelwerken. U bent van harte welkom! 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!