Porcelanosa Nantes

Porcelanosa Nantes is een tegelserie in moderne lichte kleuren met verfijnde texturen van cement en beton. De delicate kleurnuances in zorgen voor een rustige en ingetogen vloer in huis. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon en samen vormen ze een gevarieerde vloer. Voor mooie combinaties op de wand zijn er decortegels beschikbaar. De tegels zijn in verschillende formaten leverbaar, waaronder enkele mooie XXL formaten.

Nantes

3 Kleuren
3 Formaten
Decor

Kleuren

Arena
Acero
Caliza
Bombay decor mix

Kom naar de showroom voor de betonlook serie Porcelanosa Nantes

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Nantes.

Arena en Acero

Arena
60×60
Porcelanosa Nantes Acero
Acero
60×60

Caliza

Porcelanosa Nantes Caliza
Caliza
120×120
Porcelanosa Nantes Caliza
Caliza
60×60
Caliza
45×120

Decor

Porcelanosa Nantes Arena Decor
Arena
45×120
Bombay decor
45×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!