Porcelanosa Roma

Porcelanosa Roma tegels zijn geïnspireerd op het exclusieve travertin gesteente zoals veelal toegepast in monumentale gebouwen in de Italiaanse hoofdstad. De prachtige kleurnuances en texturen zorgen voor een elegante en tijdloze uitstraling overal in huis. Elke tegel is anders en dat zorgt voor een levendige en natuurgetrouwe look op de wand of vloer. De sfeervolle uitstraling van natuursteen gecombineerd met het gemak van keramiek. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en vuilmakers krijgen geen kans, in tegenstelling tot het poreuze gesteente. Ga voor een elegante en duurzame oplossing met de serie Roma. Wilt echt iets bijzonders, combineer dan deze tegels met de bijpassende decortegels voor de wand met een verfijnd lijnenspel in reliëf. U kunt de decortegels staand en liggend toepassen. De tegels zijn verkrijgbaar in twee kleuren en robuuste XXL formaten. 

Roma

2 Kleuren
2 Formaten
Natuursteenlook
Wand en vloer
Decor

Kleuren

Marfil
Noce

 

Formaten

45×120
60×120

Kom naar de showroom voor exclusieve wandtegel Porcelanosa Roma

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Roma.

Marfil

Porcelanosa Roma
Marfil
60×120
Porcelanosa Roma
Marfil
45×120
Marfil Decor
45×120

Noce

Porcelanosa Roma
Noce
60×120
Noce
45×120
Decor Noce 
45×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!