Alweer 30 jaar
hét adres in Rijssen
en omstreken

Vragen of afspraak maken?

0548 – 518503

tegels
tegels

Tegels

Tegels zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling van uw interieur. Bij het kiezen van een tegel helpen wij u graag verder om uw gewenste resultaat te realiseren. Wij hebben een zeer ruim en actueel tegel assortiment. Bij Dannenberg Tegels en Sanitair vind u dus altijd een passende tegel. Wij leveren een trendy tegelcollectie met wandtegels, vloertegels en buitentegels. In alle soorten, maten en kleuren. Van klassiek tot hip, we hebben ze voor u staan in onze showroom.

Ruime keuze vloertegels

Het is belangrijk om de juiste soort vloertegels te kiezen. Vloertegels bepalen in hoge mate de stijl van uw woonkamer of een andere ruimte. Ze kunnen een ruimte groter laten lijken of juist kleiner. Ook is het belangrijk dat u vloertegels kiest die altijd passen bij uw inrichting. En natuurlijk aan welke de eisen de tegels moeten voldoen. Zijn de vloertegels bedoeld voor natte of droge ruimtes, worden ze zwaar belast of moeten ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tegels en vloeren helpen wij u graag op verder.

Eigentijdse wandtegels

Wandtegels zijn er talloze stijlen, kleuren, vormen en formaten. Kiest u voor een moderne witte tegel van een groot formaat of toch liever een kleinere tegel met een wandstrook? Of wat dacht u van hippe patchwork, voor een unieke eigentijdse look. Er is vandaag de dag zoveel mogelijk met tegels als wandbekleding. Wij helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe ruimte en weten precies welke tegel past bij uw woonwensen. In onze showroom vindt u vele soorten vloer-en wandtegels en deze kunt u hier alvast bekijken in onze tegelcollectie.

Combineer onze tegels in de TEGELVIEWER

Dannenberg heeft een unieke online tegelcollectie met de laatste tegeltrends en een ruim aanbod in kleuren en formaten. U kunt deze tegels bekijken in diverse sfeerruimtes en onze gehele collectie onbeperkt met elkaar combineren. Dat geeft u een goede indruk hoe de tegels er in een ruimte uitzien. Heeft u een mooie tegel gevonden in onze tegelcollectie? Vraag dan een QR code aan van uw favoriete tegels en in onze showroom kunt u deze op een groot TV scherm combineren in een sfeerruimte. Service, kwaliteit en een ruime collectie met de laatste tegeltrends. Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom of neem contact met ons op.