vtwonen Noble

De prachtige betonlook serie vtwonen Noble zorgt voor een stoere maar ingetogen look overal in huis. De tegels tonen levendige texturen en subtiele kleurnuances die op elke tegel verschillend zijn. Mooi voor de vloer, maar ook zeker op de wand een welkome bijdrage overal in huis. De neutrale kleuren laten zich prima combineren met vele woonstijlen. Mooi voor nu, maar ook heel handig als u in de toekomst eens wilt veranderen van inrichting. Voor een decoratief accent op de wand gaat u aan de slag met de bijpassende 3d tegels. Deze tegels zijn voorzien met een horizontaal lijnenspel en zorgen voor een geweldig effect op de wand. Verkrijgbaar in moderne kleuren in drie formaten waaronder ook in XXL uitvoeringen! Kom naar de showroom om deze fraaie serie van vtwonen te bekijken.

Noble

3 kleuren
3 formaten
betonlook
wand en vloer
decor

Kleuren

White   
Sand    
Grey

Formaten

60×60
100×100
60×120

vtwonen 

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

Kom naar de showroom voor de betonlook serie vtwonen Noble

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Noble.

White

Noble
White
100×100 
Noble
White
60×60 
Noble
White
60×120 
Noble
White Kalco Decor
60×120 

Sand

Noble
Sand
100×100 
Noble
Sand
60×60 
Noble
Sand
60×120 
Noble
Sand Kalco Decor
 60×120 

Grey

Noble
Grey
100×100 
Noble
Grey
60×60 
Noble
Grey
60×120 
Noble
Grey Kalco Decor
60×120 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!