Thebalux Badkamermeubels Beat 45

Een echte alleskunner in uw badkamer met Thebalux Badkamermeubels Beat 45. Met een vaste diepte van 45 cm vormen deze hoogwaardige badkamermeubels de perfecte basis voor uw badkamer. De praktisch ingerichte meubels zijn geschikt voor een wastafel of een opbouw waskom. Voor meer opbergruimte biedt de rechtopstaande kast met planken een prima oplossing die weinig ruimte in beslag neemt. Voor de afwerking van de meubels kunt u kiezen uit een ruim aanbod kleuren en fraaie houtafwerkingen. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en kunnen worden gecombineerd met bijpassende wastafels uit de serie Beat 45 met een ruime keuze uit keramische, mineraalmarmer of betonnen wastafels. Het is ook mogelijk een leuke ronde of ovale opbouw  waskom te plaatsen op het meubel.

Beat 45

29 kleuren
6 formaten

Kleuren

White   
Sand    
Walnut
Nero en veel meer…

 

Formaten

60×45, 80×45,
100×45, 120×45,
140×45, 160×45

Beat 45

Verkrijgbaar met grote keuze uit keramische, mineraalmarmer of betonnen wastafels, opbouwkommen en spoelkasten.

Afwerking en kleuren

De badkamermeubels kunnen naar wens worden uitgevoerd in vele kleuren en afwerkingen zodat u elke gewenste stijl kunt creëren. Luxe, klassieke of een moderne uitstraling, het is allemaal mogelijk met Thebalux Beat 45.

Stone Grey

Forest Green

Coal Oak

Antraciet

Nero

Urban Oak

Natural Oak

Sherwood

Oak Grain

Navarro Oak

Cape Elm

Congo Brown

Prima Oak 

Walnut

Nero

Bijpassende wastafels Thebalux badkamermeubels Beat 45

De badkamermeubels uit de serie Beat 45 zijn mooi te combineren met bijpassende wastafels en waskommen. De wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen. 

Bekijk meer Thebalux wastafels >

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!