Porcelanosa Coral

Porcelanosa Coral is een zeer verfijnde steenlook tegelserie. De subtiele effecten in de toplaag met lichte fossiele insluitingen zorgen voor een natuurgetrouwe weergave. Gecombineerd met de rustieke kleuren creëert u een strakke en ingetogen uitstraling overal in huis. De tegels zijn een echte aanwinst op de vloer, maar ook zeker op de wand zorgen de tegels voor een elegante look. Voor de liefhebbers van mooi zijn er bijpassende decoratieve wandtegels verkrijgbaar in deze serie. Unieke texturen en effecten voor een statement in huis! De tegels zijn uitgevoerd in robuuste XXL formaten voor meer tegel en minder voeg. Kom langs om deze unieke serie te bekijken in onze showroom.

Coral

3 Kleuren
3 Formaten
Steenlook
Wand en vloer
Decor

Kleuren

Caliza
Acero
Topo

Formaten

80×80
120×120
45×120

Kom naar de showroom voor exclusieve vloertegel Porcelanosa Coral

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Porcelanosa tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier de series van Porcelanosa alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie toptegels uit Spanje, hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Porcelanosa Coral.

Caliza

Caliza
120×120
Caliza
80×80
Decor Caliza
45×120
Decor Caliza
45×120

Acero

Porcelanosa Coral
Acero
120×120
Acero
80×80
Decor Acero
45×120
Decor Acero
45×120

Topo

Topo
120×120
Topo
80×80
Decor Topo
45×120
Decor Topo
45×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!