BLEND Tile

Piet Boon BLEND Tile is een stijlvolle tegelserie in een grootformaat van 120×120 cm. Prachtige keramische tegels in drie kleuren zorgen voor een strakke en elegante uitstraling overal in huis. Mooi voor op de vloer, maar ook zeer zeker een sieraad op de wand. Niet alleen de omvang is uniek, maar ook de dikte van de tegel is opmerkelijk. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar oersterk. De tegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming; klasse en comfort ineen. Kom langs om deze serie zelf te bewonderen. Een echte aanwinst voor de liefhebbers van design. 

Blend Tile

3 Kleuren
1 Formaat
XXL

Formaat

120×120

Kleuren

White
Brown
Black

Kom naar de showroom voor de serie BLEND Tile

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Piet Boon tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle Piet Boon series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van vtwonen en Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Piet Boon BLEND tile.

White-Brown-Black

piet boon blend tile
Blend Tile
Chalk White
120×120
piet boon blend tile
Blend Tile
Brick Brown
120×120
Blend Tile
Rubber Black
120×120

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!