Rivièra Maison Calgary wandklok

Het mangohout dat in deze bijzondere Rivièra Maison Calgary-wandklok met de hand is ingelegd, geeft iedere klok een uniek uiterlijk. In het mangohout kunt u vleugen geel en oranje terugzien en iedere klok heeft hierdoor zijn eigen stijl. De wandklok is zowel op te hangen aan de aluminium ring aan de bovenzijde, als aan een onzichtbaar ophangsysteem aan de achterzijde van de klok. U kunt deze prachtige wandklok combineren met onze brede selectie woonaccessoires van Rivièra Maison.   

Rivièra Maison Calgary wandklok

Kleur:
Naturel 

Materiaal:
Mangohout, aluminium 

Bezoek onze showroom voor Rivièra Maison Calgary wandklok

In onze showroom in Rijssen hebben we een prachtige selectie met woonaccessoires van Rivier Maison voor u klaar staan. De gevarieerde collectie voor de woonkamer, keuken en badkamer zal u nieuwe inspiratie geven voor uw inrichting. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met een helder advies. Bekijk onze collectie van Rivièra Maison woonaccessoires.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!