Rivièra Maison geurstokjes

Deze geurstokjes geven continu een frisse geur af, waar een scherpe neus de fijne geuren van de Rivièra Maison geurstokjes kan ontdekken. Samen maken zij de geur en zijn beschikbaar in  5 soorten: Bergamot Bliss, Fabulous Fig, Patchouli Pepper, Fabulous Fig Room spray en Ibiza. Combineer je de geurstokjes met de andere geur producten  Dan weet je zeker dat het overal lekker ruikt. Bekijk ook onze andere selectie woonaccessoires van Rivièra Maison.   

Bergamot Bliss

Geuren:
Bergamot, amber en muskus

Kleur:
Zwart 

Materiaal:
Glas

Fabulous Fig

Geuren:
Vijg, cederhout en pioen

Kleur:
Wit

Materiaal:
Glas

Fabulous Fig Room

Geuren:
Vijg, cederhout en pioen

Kleur:
Wit

Materiaal:
Glas

Patchouli Pepper

Geur:
Zwarte peper, salie en patchouli

Kleur:
Zwart

Materiaal:
Glas

Ibiza

Geuren:
Jasmijn, citrus, vijg en ceder.

Kleur:
Wit/goud

Materiaal:
Glas

Bezoek onze showroom voor Rivièra Maison geurstokjes

In onze showroom in Rijssen hebben we een prachtige selectie met woonaccessoires van Rivier Maison voor u klaar staan. De gevarieerde collectie voor de woonkamer, keuken en badkamer zal u nieuwe inspiratie geven voor uw inrichting. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met een helder advies. Bekijk onze collectie van Rivièra Maison woonaccessoires.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!