Rivièra Maison kaarsen

De Rivièra Maison kaarsen staan bekend om hun prachtig compacte en elegante ontwerp. Deze kaarsen zijn geschikt voor het stijlen van uw huis.  Bekijk onze prachtige selectie om de perfecte toevoeging aan uw ruimte in huis te vinden en combineer ze met andere exclusieve woonaccessoires en of badkameraccessoires van Rivièra Maison. Of je nu een subtiel accent wilt toevoegen aan je interieur of een opvallend element wilt toevoegen, deze kaarsen bieden de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Stompkaars Eco, wit

De stompkaars ECO in gebroken wit is een prachtige kaars van 18 centimeter hoog met een diameter van 7 centimeter. Deze ECO-kaars is gemaakt van duurzaam stearine. Hierdoor kunt u op genieten van een sfeervolle kaars in huis! 

Dinerkaars Twisted, donkergrijs

Creëer een sfeervol diner met deze handgedraaide dinerkaarsen in het donkergrijs. De set bevat vier grijze kaarsen, elk met een brandtijd van 9 uur. Om roetvorming te voorkomen, is het aan te raden het lont kort af te knippen vlak voordat je de kaars voor het eerst aansteekt.

Dinerkaars Twisted flax, beige

Deze beige kaarsen zijn bewerkt met een glanzende coating, wat een chique twist aan deze kaarsen geeft. De set bevat vier grijze kaarsen, elk met een brandtijd van 9 uur. Om roetvorming te voorkomen, is het aan te raden het lont kort af te knippen vlak voordat je de kaars voor het eerst aansteekt.

Bauble kaars, donkergrijs

Deze kaars heeft ronde organische vormen voor een bijzonder speels effect. Steek deze grijze kaars aan tijdens een gezellig diner of een andere gelegenheid.

Geurkaars Dôme Ibiza XL

Met deze geurkaars kunt u eenvoudig een aangename en prettige sfeer creëren. U ontvangt niet alleen de geurkaars zelf, maar ook een prachtige bijpassende glazen stolp om eroverheen te plaatsen.

Geurkaars Fabulous Fig

Deze geurkaas verspreidt een aangename geur. De voornaamste ingrediënten zijn vijg, cederhout en pioen. De kaars heeft een brandduur van maar liefst 32 uur.

Brazilian scented

Brazilian Tonka is een geur met met verfrissend zoete tonen van bessen en perzik, harmonieus in evenwicht met de balsamico, kruidige, zoete en peperige geur van Myrra. Deze vermengt zich met een basis van Patchouli en Tonka. 

Geurkaars Luxury Ibiza

Deze geurkaas verspreidt een fantastische en sfeervolle geur. De voornaamste ingrediënten zijn vijg, cederhout en pioen. Het past prachtig bij andere producten met dezelfde geur. De kaars heeft een brandduur van maar liefst 32 uur.

Geurkaars Patchouli Pepper

Deze geurkaas verspreidt een fantastische en sfeervolle geur. De voornaamste ingrediënten zijn peper en salie. De kaars heeft een brandduur van maar liefst 32 uur.

Bezoek onze showroom voor de selectie van Rivièra Maison 

In onze showroom in Rijssen hebben we een prachtige selectie met woonaccessoires van Rivier Maison voor u klaar staan. De gevarieerde collectie voor de woonkamer, keuken en badkamer zal u nieuwe inspiratie geven voor uw inrichting. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met een helder advies. Bekijk onze collectie van Rivièra Maison woonaccessoires

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!