Rivièra Maison kussenhoezen

Met stijlvolle Rivièra Maison kussenhoezen kunt u het interieur in een opfrisser geven. prachtige kussen hoezen voor kussens die passen op uw bank of bed. Creëer een warme en gezellige sfeer met deze collectie. Zeker in combinatie met de andere woonaccessoires van Rivièra Maison. De kussenhoezen zijn te verkrijgen in verschillende  kleuren, vormen en formaten. Hierdoor vind u altijd de perfecte kussens die aansluiten bij uw interieurstijl.

Emmaus

Materiaal:
jute, katoen

Kleur:
naturel

Formaat:
30 x 50cm 

Onderhoud:
met vochtige doek afnemen

 

Ferragudo

Materiaal:
katoen

Kleur:
flax

Formaat:
50 x 50cm 

Onderhoud:
wasbaar op 30°C

Tawny 

Materiaal:
katoen

Kleur:
bruin

Formaat:
60 x 60cm 

Onderhoud:
vlekken voorzichtig met de hand verwijderen

Thalassa

Materiaal:
polyester

Kleur:
oranje

Formaat:
50 x 50cm 

Onderhoud:
wasbaar op 30°C

Bezoek onze showroom voor Rivièra Maison kussenhoezen

In onze showroom in Rijssen hebben we een prachtige selectie met woonaccessoires van Rivier Maison voor u klaar staan. De gevarieerde collectie voor de woonkamer, keuken en badkamer zal u nieuwe inspiratie geven voor uw inrichting. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met een helder advies. Bekijk onze collectie van Rivièra Maison woonaccessoires.

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!

Voeg je koptekst hier toe