Douglas & Jones Ambiance

De tegelserie Douglas & Jones Ambiance is een robuuste en rustieke serie voor zowel wand als vloer. Deze tegel geeft iedere woonruimte een unieke, krachtige uitstraling, maar zorgt tegelijkertijd voor een smaak- en sfeervolle omgeving. Geef de ruimte een extra touch door het bijpassende mozaïek en bereik hiermee een prachtig en speels resultaat. De Ambiance serie van Douglas & Jones bestaat uit twee neutrale kleuren, die een ideale basis vormen voor iedere woonruimte. Creëer met de bijpassende mozaïektegel een uniek karakter en geef jouw huis een geheel eigen uitstraling.

Let op: deze serie is niet meer leverbaar. We hebben nog meer natuursteenlook series in huis.

serie Ambiance

2 kleuren

3 formaten

Natuursteenlook

Mozaiëk

Formaten 

De tegels in de serie Ambiance zijn verkrijgbaar in:

30,5×30,5

60×60

90×90

Kom naar de showroom voor de steenlook serie Douglas & Jones Ambiance

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Douglas & Jones Ambiance.

Grey

Ambiance
Grey
90×90
Ambiance
Grey
60×60
Ambiance
Grey Mozaïek
30,5×30,5

Dark

Ambiance
Dark
90×90
Ambiance
Dark
60×60
Ambiance
Dark Mozaïek
30,5×30,5

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!