Douglas & Jones Cotto Pattern

Met de Douglas & Jones Cotto Pattern tegelserie combineer je modern design met de authentieke sfeer van echt terracotta. De verfijnde roodbruinige kleur creëert een sfeervolle basis voor ieder interieur en combineert hedendaags design met een traditionele look & feel. Met de Cotto Pattern tegel geef je een woonruimte een prachtig ruimtelijk effect. De grote tegels bestrijken een groot deel van de wand behoeven maar weinig voeg. Doordat de tegel zowel liggend als staand geplaatst kan worden zijn er verschillende combinaties mogelijk en krijgt iedere woonruimte zijn eigen identiteit.

Let op: deze serie is niet meer leverbaar. We hebben nog andere mooie Douglas & Jones series in huis.

serie Cotto Pattern

1 kleur

1 formaat

Terracottalook

Formaat 

De tegels in de serie Cotto Pattern zijn verkrijgbaar in:

60×120

 

Kom naar de showroom voor de terracotta serie Douglas & Jones Cotto Pattern

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete Douglas & Jones tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle Douglas & Jones series alvast bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van vtwonen tegels. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van alle tegels uit de serie Douglas & Jones Cotto Pattern.

Cotto Pattern

Cotto Pattern
60×120 

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!