vtwonen Loft

vtwonen Loft is een fraaie tegelserie met verfijnde betonlook structuren in de toplaag. De tegels vormen een goede basis voor elk interieur. De kleuren laten zich prima combineren met vele kleuren en woonstijlen. Robuust met een eigentijdse look. Strak en tegelijkertijd sfeervol. De vloertegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten en zijn onderling prima te combineren zijn op wand en vloer. De genuanceerde texturen verschillen op elke tegel en zorgen voor een gevarieerde die nooit verveelt. Kom langs voor deze geweldige serie van vtwonen.

Loft

3 kleuren
1 formaat
betonlook
mat 

Kleuren

Silver
Grey
Black

Format

59,2×59,2

vtwonen 

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

Kom naar de showroom voor strakke betonlook serie vtwonen Loft

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Loft.

Silver - Grey - Black

Loft
Silver
59,2×59,2
Loft
Grey
 59,2×59,2
Loft
Black
59,2×59,2

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!