Betonlook tegels vormen de basis 

Betonlook tegels zijn uitermate geschikt als basis voor elke woonstijl. De neutrale kleuren en verfijnde kleurschakeringen brengen rust in de kamer en de tegels laten zich prima combineren met uw interieur. De tegels zijn verkrijgbaar in vele grijstinten, van licht tot donker. Maar er zijn fraaie betonlooks in vele kleuren zoals beige en antraciet. De meeste tegels zijn tevens verkrijgbaar in fijne grote formaten van 60×120 en 100×100 cm. Voor een robuuste vloer met weinig zichtbare voegen. Betonlook tegels zijn ook prima om te gebruiken op de wand en zijn goed te combineren met gekleurde tegels. 

kleuren en formaten 

We bieden een ruime collectie betonlook tegels in vele kleuren. Wilt u een lichte vloer, dan hebben we lichte tonen in de kleuren wit, grijs en beige klaar staan, Wilt u een donkere vloer, dan is er een ruime keuze in zwart, antraciet en bruin. Wat u ook mooi vindt, we hebben de juiste kleur tegels in huis. In verschillende formaten, dus er is altijd een tegel die past.

robuust en tijdloos

Werken met betonlook tegels is kiezen voor een robuuste vloer. Maar ook voor een rustige en tijdloze uitstraling door de  rustieke kleuren met subtiele kleurnuances. De tegels zijn prima te gebruiken overal in huis en geschikt voor vloerverwarming.

perfecte basis voor elke woonstijl 

Betonlook tegels zijn te gebruiken voor elke woonstijl en  interieur. Klassiek, modern of landelijk, een betonlook tegel past altijd. Ook heel handig als u eens van meubels of inrichting wilt veranderen. Toekomst bestendig dus.

Inspiratie met betonlook 

Kom naar de showroom voor onze ruime collectie betonlook tegels

In onze showroom in Rijssen kunt u een ruime collectie keramische tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor een scherpe prijs, dus bij Dannenberg Tegelwerken slaagt u altijd. We hebben ook andere moderne tegellooks in huis zoals houtlook tegels, natuursteenlook tegels, marmerlook tegels of grote XXL tegels. Onder een kleine greep uit onze betonlook collectie.

betonlook tegels

Betonlook grijs 60×60

betonlook tegels

Betonlook grijs 60×60

betonlook tegels

Betonlook grijs 60×60

betonlook tegels

Betonlook grijs 60×60

betonlook tegels

Betonlook wit 60×60

betonlook tegels

Betonlook beige 60×60

betonlook tegels

Betonlook bruin 60×60

betonlook tegels

Betonlook antraciet 60×60

betonlook tegels

Betonlook grijs 80×80

betonlook tegels

Betonlook groen 80×80

betonlook tegels

Betonlook antraciet 80×80

Betonlook grijs 60×120

Betonlook beige 60×120

betonlook tegels

Betonlook bruin 60×120

Betonlook zilver 60×120

Bekijk betonlook tegelseries

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!