vtwonen Blancs

vtwonen Blancs is een verfijnde houtlook serie die de ruimte een warme en natuurlijke uitstraling geeft. De serie omvat twee houttinten die natuurgetrouw de houtstructuren weergeven. Voor een levendige bekleding van de vloer of wand met de look van gerookt eiken. De tegels in echt plankformaat zorgen voor de echte beleving van een houten parket. De keramische tegels zijn prima te combineren met vloerverwarming en bestendig tegen water. Dus ook heel leuk voor in de badkamer en keuken. Geniet van de uitstraling van hout en het gemak van keramiek. En natuurlijk heel duurzaam, geen houtkap maar een perfecte imitatie die levenslang meegaat.

Blancs

2 kleuren
1 plankfromaat
houtlook
mat

 

Kleuren

Natural
Smoked Oak

Formaat

25×150

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.  

Kom naar de showroom voor de houtlook serie vtwonen Blancs

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Blancs.

Blancs

Natural
25×150 cm

Smoked Oak
25×150 cm

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!