Marmerlook tegels voor een luxe uitstraling

Marmerlook tegels geven uw ruimte een luxe en elegante uitstraling. De hoogwaardige keramische tegels zijn zo goed nagebootst met de nieuwste innovaties, dat deze niet van echt marmer te onderscheiden zijn. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon, waardoor een natuurgetrouwe weergave ontstaat. De tegels zijn uitgevoerd in mat en glans. We hebben een ruime collectie tegels met zeer veel verschillende marmersoorten in vele kleuren. De tegels zijn in grote formaten verkrijgbaar, waardoor er minder voegen zichtbaar zijn. Marmerlook tegels zijn geschikt voor de wand en vloer. En heel eenvoudig te reinigen en geheel onderhoudsvrij, in tegenstelling tot echt marmer. Ofwel de luxe uitstraling van dit prachtige gesteente met het gemak van keramiek.

uitvoeringen en formaten 

We bieden een ruime collectie marmerlook tegels in vele kleuren. Ook beroemde marmersoorten als Calacatta en Sahara Noir staan voor u klaar. U moet deze prachtige tegels echt zelf gezien hebben. De tegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

luxe badkamer

Werken met marmerlook is kiezen voor een luxe uitstraling. Mooi op de vloer, maar ook zeker op de wand. Dus wilt u een luxe en tijdloze uitstraling in de badkamer, maar geen gedoe met onderhoud. Dan is dit echt een perfect oplossing voor de badkamer. 

wand en vloer

Marmerlook tegels zijn te gebruiken op de wand en vloer. De keramische tegels zijn overal in huis te gebruiken en geschikt voor vloerverwarming. Luxe en comfort ineen!

Inspiratie met marmerlook 

Kom naar de showroom voor onze geweldige collectie marmerlook tegels

In onze showroom in Rijssen kunt u een ruime collectie keramische tegels bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En voor een scherpe prijs, dus bij Dannenberg Tegelwerken slaagt u altijd. We hebben ook andere moderne tegellooks in huis zoals houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteenlook tegels of grote XXL tegels. Onder een kleine greep uit onze marmerlook collectie.

Marmerlook wit 60×60

Marmerlook wit 60×60

Marmerlook grijs 60×60

Marmerlook grijs 60×60

Marmerlook wit 60×60

Marmerlook beige 60×60

Marmerlook grijs 60×60

Marmerlook bruin 60×60

Marmerlook beige 80×80

Marmerlook zwart 80×80

Marmerlook zwart 80×80

Marmerlook wit 80×80

Marmerlook blauw 80×80

Marmerlook zwart 80×80

Marmerlook bruin 60×120

Marmerlook wit 60×120

Marmerlook wit 60×120

Marmerlook groen 60×120

Marmerlook bruin 60×120

Marmerlook wit 60×120

Bekijk marmerlook tegelseries

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!