vtwonen Mediterranea

vtwonen Mediterranea is hippe serie wandtegels met moderne en pastelkleuren. De handgevormde tegels zorgen voor een smaakvol accent op de wand. De licht golvende randen geven de wand een moderne look, met een knipoog naar het verleden. Maak leuke combinaties met kleur en legpatroon. De tegels zijn uitgevoerd in glans en mat. De slanke wandtegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten en zijn ook leuk om staand te gebruiken. De serie omvat 7 kleuren, dus er is vast wel een kleur die bij u past. De tegels zij ook prima te gebruiken in de keuken of voor de schouw van een binnenhaard.

Mediterranea

8 kleuren
2 formaten
mat en glans

Kleuren

Nieve
Sea Green
Army Green

Antracite

Formaten

7,5×30
13,2×40

vtwonen 

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

Kom naar de showroom voor kleurrijke serie wandtegels vtwonen Mediterranea

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor toepassing op de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met mooie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen serie bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we ook design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het in huis. Voor elke klus en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen Mediterranea.

Nieve

Mediterranea
Nieve mat
13,2×40
Mediterranea
Nieve glans
13,2×40

Sea Green

Mediterranea
Sea Green glans
13,2×40
Mediterranea
Sea Green glans
7,5×30

Army Green

Mediterranea
Army Green glans
13,2×40

Army Green

Mediterranea
Antracite mat
13,2×40
Mediterranea
Antracite glans
13,2×40

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!