vtwonen Douchetegels

vtwonen Douchetegels zijn een innovatieve oplossing voor een strakke waterafvoer in uw douche. De grootformaat tegel met ingebouwd drainsysteem zorgt voor een effectieve afwatering, En het is heel mooi om te zien, de tegel is een onderdeel van de gehele vloer. De douchetegel is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. De douchetegel is verkrijgbaar in 2 formaten en onderdeel van de betonlook tegelserie vtwonen Mold. Prachtige douchetegels in 4 kleuren. Kom langs voor deze unieke oplossing in de badkamer.

Douchetegels

4 kleuren
2 formaten
ingebouwde afvoer
passend met serie Mold

 

Kleuren

Cement 
Grit 
Concrete 
Basalt  

Formaten

90×90
90×135

vtwonen

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.  

Kom naar de showroom voor de unieke vtwonen douchetegels

In onze showroom in Rijssen kunt u de complete vtwonen tegelcollectie bekijken. Prachtige series voor de wand en vloer. Laat u verrassen door de gevarieerde series met fraaie stijlelementen. U kunt hier alle vtwonen series bekijken. Naast deze prachtige collectie hebben we nog meer design tegels van Hollandse bodem in huis van topontwerper Piet Boon en de collectie van Douglas & Jones. Wat u ook mooi vindt, we hebben het voor u klaar staan. Voor elke woonstijl en budget de juiste tegel! We helpen u graag verder met een helder advies en leuke tegelcombinaties. We kunnen ook de tegels voor u verwerken. Ervaren vakspecialisten maken het snel en vakkundig. U bent van harte welkom in onze showroom. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie vtwonen douchetegels. Bekijk de serie Mold voor bijpassende vloertegels.

vtwonen Douchetegels 90x90

vtwonen douchetegel
Douchetegel
Cement
90×90
Douchetegel
Grit
90×90

vtwone Douchetegels 90x135

vtwonen douchetegel
Douchetegel
Cement
90×135
vtwonen douchetegel
Douchetegel
Concrete
90×135
Douchetegel
Grit
90×135
vtwonen douchetegel
Douchetegel
Basalt
90×135

Maak eenvoudig uw eigen ontwerp

Onze tegelviewer helpt u verder om de juiste tegelkeuze te maken. Combineer wand met vloertegels of geef de wand uw favoriete kleur! Er is keuze uit diverse legpatronen en voegkleuren. Ga aan de slag met deze handige tool en maak uw eigen tegelontwerp in een handomdraai. Voor alle ruimtes in huis!